Gaat de launchcoaster voor PWM toch werkelijkheid worden?

Ongeveer een jaar geleden doken de eerste geruchten op over een toekomstige multi launch coaster voor Parque Warner Madrid van mogelijk Mack Rides of Intamin. Deze nieuwe coaster welke vergelijkbaar zou kunnen zijn met b.v. Helix (Liseberg) of Taron (Phantasialand) zou dan in het “DC Super Heroes World” themagebied komen. Met het station en de wachtrij in het gebouw van de voormalige Batman simulator.

En laten daar onlangs (een jaar later) dan de eerste markeringen gespot zijn!!! Instagram member Seekingthethrill laat dit zien in z’n instastories, waarvan dit de screenshots zijn:

De voormalige Batman simulator was te vinden aan de rand van het “DC Super Heroes World” themagebied, tegen “Old West Territory”aan, zie dit screenshot van de parkmap:

Zoals je dan op Google Maps goed kunt zien, is er vanaf dat gebouw tussen de Batman coaster en de Cataratas Salvajes splash door, ruimte genoeg voor een lanceerstrook en de eindremmen van de nieuwe coaster.
De coaster zelf kan dan mooi aan de andere kant van de weg komen te liggen.

Reacties zijn gesloten.