Wat zijn de beste droptowers volgens Theme Park Worldwide?

Ik heb zelf in alle jaren ook een groot aantal verschillende droptowers mogen doen op kermissen en in pretparken, zowel in Europa als in de VS.
En er is duidelijk een verschil tussen de torens van de verschillende bouwers. Ik ben vooral fan van de torens gebouwd door Intamin.

Welke droptowers Theme Park Worldwide het beste vind, kun je zien in onderstaande video.

EDIT:

Helaas zit een bezoek aan de VS er voor mij de komende tijd niet in, want ik had enorm graag Falcon’s Fury (BGT), Lex Luthor: Drop of Doom (SFMM) en Zumanjaro: Drop of Doom (SFGAdv) willen doen.
Daarmee zou ik deze top 10 compleet kunnen maken, omdat ik de andere 7 droptowers al wel eens gedaan heb.

De 2 Zweedse droptowers uit dit filmpje staan zeker opnieuw op mijn programma, voor 2022. Terwijl Mystery Castle in Phantasialand en High Fall in Movie Park Germany waarschijnlijk nog voor 2021 op de planning staan als alles mee zit qua corona.
Hurakan Condor in PortAventura moet helaas nog wachten tot 2026 voordat ik deze weer mag doen. En een bezoek aan Drayton Manor voor Apocalypse zit er voorlopig helaas niet in.

Mogelijk dat ik de komende jaren nog wel weer enkele, voor mij dan, nieuwe droptowers mag doen. Zoals Dalton Terror in Walibi Belgium (2021), Kingi en Raketti in Linnanmäki (2022) en Donjon de L’Extreme in Nigloland en SpaceShot in Walygator (2023).
Voor 2024 staat Engeland wel op de planning, maar het is nog niet geheel duidelijk welke parken ik dan aan ga doen. Zowel bezoeken aan enkele parken rond London, als parken verder naar het noorden zijn mogelijk.

Reacties zijn gesloten.