Komen er HRC’s in Verona, Dubrovnik en Newcastle?

Hmmm, dat zijn best nog wel interessante geruchten voor mij als liefhebber van Hard Rock Cafe’s.
Volgens diverse bronnen, komen er al snel enkele nieuwe Hard Rock Cafe’s bij in de bekende steden Verona in Italië en Dubrovnik in Kroatië. Deze cafe’s zullen zeer waarschijnlijk in 2021 of 2022 kunnen openen. Maar voor beide locaties is het nog niet bekend waar precies in deze steden de cafe’s zullen openen.

Ook in Newcastle zal in 2021 een nieuw Hard Rock Cafe openen, maar dat was al lang bekend.
Dit stond namelijk eerst gepland voor 2020, maar is door covid-19 uitgesteld.
Newcastle lijkt mij wel leuk om ook eens te bezoeken, maar zal lastig worden vanuit Manchester.
Dat word dan mogelijk een stedentrip combi met b.v. Edinburgh in Schotland.

Dat word dus de verschillende HRC fansite’s goed in de gaten blijven houden.


EDIT:

Tja, waarom zou ik nou naar deze 3 steden willen? Dat is echt niet alleen voor een mogelijk Hard Rock Cafe, maar maakt die keuze wel interessanter.

Verona is de enige stad van deze 3, waar ik al eens eerder geweest ben. En deze stad vlakbij het Gardameer, is zeker weer een nieuw bezoek waard, net als de omgeving trouwens. Hoewel er nog wel een nieuw bezoek aan Italië op mijn wensenlijstje staat, stond Verona daar eigenlijk niet bij. Het was namelijk meer een tripje van Florence naar Rome. Maar misschien past Verona daar toch nog wel bij.

Ik ben ook al wel eens in Kroatië geweest voor een vakantie, maar dat was in Porec, Istrië. Het prachtig mooie Dubrovnik ligt een heel eind hier vandaan in de mooie streek Dalmatië. Welke al wel een tijdje op mijn wensenlijstje staat voor een stedentrip. Misschien dat ik Istrië en Dalmatië toch wel kan combineren in een volgend tripje.

Newcastle stond dan eigenlijk niet direct op mijn wensenlijstje voor een stedentrip, maar Edinburgh juist wel.
Een gecombineerde trip met deze 2 steden en dan ook nog eens 2 voor mezelf nieuwe Hard Rock Cafe’s, maakt deze trip wel een stuk interessanter om eens te maken.

Reacties zijn gesloten.