Van SFGAdv naar CP?

Als ik hopelijk snel weer eens in de Verenigde Staten kom zal ik zeker weer een aantal pretparken bezoeken.
Voor mijn toekomstige bezoek aan New York heb ik al een aantal parken in gedachten die ik hoop te bezoeken, waaronder Six Flags Great Adventure.
Maar ik zou ook enorm graag ook eens het beroemde Cedar Point in Sandusky, Ohio willen bezoeken.

Een binnenlandse vlucht van New York City naar Detroit is zo geboekt.
Nu alleen nog een mogelijkheid zien te vinden om in Sandusky zien te komen.

En, en, en………………………..
Als je zo bezig bent, wil je steeds meer. Als je toch al in Sandusky bent met eventueel een auto, behoort een bezoek aan het Kings Island pretpark ook tot de mogelijkheden. En misschien is er nog wel meer mogelijk. Maar ik moet wel letten op vooral de kosten.
Dus…………………………

Reacties zijn gesloten.