Leuke aanbiedingen voor toegang tot pretparken

Als pretpark bezoeker ben je gek als je de normale toegangsprijzen betaald aan de kassa van de parken. Er zijn zoveel verschillende opties om (veel) goedkoper uit te zijn.

Een simpel voorbeeld is om de kaarten vooraf online te kopen. Dit scheelt vaak toch enkele euro’s op de prijs. Maar als je dat park vaker in een jaar tijd wilt bezoeken of je gaat een aantal verschillende parken doen dat jaar, dan is een abonnement vaak een veel goedkopere oplossing.
Er zijn heel veel parken die bieden bij hun eigen abonnementen ook grote kortingen aan op de toegangsprijzen van parken die ook in dezelfde groep zitten maar ook andere bevriende parken.
Deze kortingen kunnen op lopen van maar enkele euro’s korting op de toeging tot zelfs gratis toegang.

Een van de meest interessante abonnementen van de laatste jaren was voor mij die van Bobbejaanland/Slagharen. Deze parken zitten samen met o.a. Movie World Germany & Parque Warner Madrid bij de Parque Reunidos group. En het heel goedkope Bobbejaanland abo (ong €52,00) levert eenmalig gratis toegang op tot alle parken in deze groep.
Dit heeft er voor gezorgd dat ik in 2013, tijdens mij vakantie in Madrid ruim €40,00 heb kunnen besparen op toegang tot 2 pretparken en een dierentuin in deze stad. Normaal gesproken had dit namelijk zeker €95,00 gekost.

En ook het lidmaatschap van de European Coaster Club (ECC) levert enorm veel korting op. Van b.v. het betalen van het goedkopere groepstarief voor een kaartje tot ook hier weer gratis toegang.
B.v. de parken die ik wil bezoeken tijdens mijn Zweden trip in 2021/2022 (Grona Lund, Furuvik, Kolmarden Zoo & Skara Sommarland) hebben hiermee gratis toegang.
Een ECC lidmaatschap kostte in 2019 €40,00
Hier een overzicht van de ECC voordelen 2019

Het is dus handig om voor de komende tijd deze mogelijke voordelen goed in de gaten te houden.

Reacties zijn gesloten.